7 kg påskmiddag anlände från Sverige. Tack Anita, det värmde gott!

Middag på posten, leave och mässen

Min kära svärmor har skickat ett paket till mig - 7 kg påskmat, godis och snaps. Jag skrattade högt och var tvungen att rada upp hela innehållet på sängen och ta en bild. Tack Anita, det värmde gott.

Idag är det torsdag och bara timmar kvar tills vi sitter på flygplanet mot Sverige för leave nummer två. De åtta veckor som förflutit sedan vi kom tillbaka efter första ledigheten känns innehållsrika men snabbt avverkade. Var tog tiden vägen? Överlämningen närmar sig och för min grupp återstår endast tre veckor av missionen. Det känns bra men är lite sorligt på samma gång - som alltid när man skall skiljas från varandra.

Innan vi kan skjuta ut oss fullständigt har vi ett sista uppdrag att slutföra. Mässen skall bemannas under kvällen och jag, Joel, Philip och Jonas tar med glädje på oss våra finaste M-nummermärkta skjortor och kliver in i rollen som bartenders. Hela gruppen tar tillfället i akt och hänger på mässen under kvällen, dricker riktig öl för första gången här nere och njuter av att ledigheten har smygstartat. Skål GD! Martin, Daniel, Emil, Joel, Jonas, Mattias, Philip, Henrik och Max, vi lämnar av med flaggan i topp.

Det skall bli underbart att träffa flickvän, familj och vännerna hemma i Sverige.
På återseende Afghanistan, vi ses om tre veckor.

 

Kommentarer

 • 2010-04-15 skrev Fredrik Hallgren

  Välkommen hem!

 • 2010-04-18 skrev Per

  Vet precis hur det känns när dessa godsaker anländer.

  Skulle vilja komma i kontakt med dig - skicka ett mail till per.lennartsson@fredsbaskrarna.se

  Hälsningar
  Per L

 • 2010-04-21 skrev Svärmor

  Hoppas du kunde äta något av det. Tog ju många veckor innan paketet kom till dig. Men färggrant är det iallafall.
  Kram och välkommen hem!

blog comments powered by Disqus