Sista bilden från Afghanistan. Mot Sverige.

Tillbaka på Livgardet

Efter 10 timmars försening på grund av sandstorm landar vi äntligen på svensk mark där bussen tar oss tillbaka dit resan en gång började för nio månader sedan - på Livgardet i Kungsängen. Nu väntar genomgångar i stresshantering, blodprovstagning, hörselkontroll, avlastande samtal och gemensam middag innan vi skiljs åt. Det är skönt att vara hemma.

Vi ses vid medaljceremonin på Armémuseum om en vecka.

 

Kommentarer

 • 2010-05-30 skrev Anonym

  Daniel, tack för en fin blogg. Är inne här för första gången, visste inte om den fanns förrän jag såg några av dina fantastiska bilder på FB. Det har varit lärorik, fin och sorglig läsning för mig men mycket uppskattad. Ni alla gör en fantastisk insats där nere och när jag själv var på besök så fick jag ta del av den fina kamratskap ni har. Till er alla i FS 18; välkomna hem!

  Mvh Sophia, Gunnars flickvän

 • 2010-05-31 skrev Daniel Jansson

  Sophia,

  tack för din kommentar, jag hoppas att bloggen har förmedlat en bredare och mer nyanserad bild av arbetet i Afghanistan än vad annan media gör gällande.

  Jag vet att jag talar för hela FS 18 när jag säger att Johan och Gunnar för alltid har en plats i våra hjärtan.

blog comments powered by Disqus