lookbooks är bra

Tips och inspiration med en Lookbook

Idag finns det många olika trender och intresset för mode växer kraftigt och det finns massor att välja mellan när man köper kläder på nätet. Kanske har du själv ett stort intresse för kläder och mode? Att shoppa tycker många är roligt men ibland känns det bara som att man ser samma gamla plagg i butikerna. Det händer liksom inget spännande på modefronten. Eller så kanske du själv känner att dina outfits påminner om många andra människors, något som också är ganska tråkigt. För att få ny inspiration och hitta nya stilar kan du kolla i en lookbook. En lookbook är en samling av foton på olika modeller eller klädstilar (oftast) och används ofta i bloggar.

Olika lookbooks

Om du själv läser bloggar har du säkert sett olika lookbooks. En lookbook är en bloggares, eller en modells sätt att visa upp olika outfits på ett bra sätt. När man kollar igenom en lookbook brukar man alltid få massor av inspiration till nya klädinköp. Ofta kan en lookbook visa bra tips på accessoarer som du kan ha till dina kläder. Många kändisar har snygga klädstilar men deras kläder skulle ingen ”dödlig” person har råd med. Dock finns det många som skapar en med ”sno stilen”. Dessa kollage visar ofta bilder på en kändis och han eller hennes outfits. Sedan finns det smarta tips på vart du kan köpa liknande kläder till bra priser.

Hitta inspiration från en lookbook

Många stora företag och klädbutiker har sin egen lookbook där du kan se deras nya kollektioner uppburna av modeller. Detta är jättebra om du är intresserad av kläderna eftersom du kan se mer hur kläderna sitter och hur de kan kombineras. Om du letar efter en viss sorts kläder eller en viss stil, kan du googla lookbook och lägga till ett ord. Då får du upp bra kollage på kläder som kan falla dig i smaken. Med ny inspiration kan du ge dig av till affärerna för en dags härlig shopping.